Lepotica in zver: dodatna predstava

Zaradi izredno velikega zanimanja za prvi dve predstavi Lepotica in zver v premiernem vikendu organiziramo še eno predstavo.

 

Dodatna predstava bo v nedeljo, 2. februarja 2014 ob 19. uri v Kulturnem domu Moravče, torej takoj za ponovitvijo, ki bo ob 17. uri.

 

Vstopnice za premiero in ponovitev so namreč že skoraj v celoti rezervirane.

Vse, ki ste vstopnico rezervirali prosimo, da rezervirane vstopnice prevzamete najkasneje 20 minut pred začetkom predstave. Vstopnice, ki jih do takrat ne boste prevzeli, bodo šle namreč v prosto prodajo za vse, ki si bodo hoteli predstavo ogledati, pa niso uspeli dobiti vstopnic.

Vkolikor zaradi tehtnih razlogov ne boste mogli prevzeti rezerviranih vstopnic pravočasno, prosite nekoga, ki bo tam pravočasno, da jih prevzame za vas ali pa pokličite na telefon 031/257-948 in se dogovorite o načinu prevzema.

Če kdo, ki je vstopnico rezerviral, že sedaj ve, da se predstave ne bo mogel udeležiti, naj prosim pokliče na telefon 031/257-948 in prekliče rezervacijo. Bodimo pošteni do tistih, ki bi si predstavo radi ogledali, pa ne bi mogli do vstopnice.

Komentarji niso možni.