2000

Kaj smo počeli v letu 2000

Sodelovanje na območni reviji pevskih zborov bivše domžalske občine ponovno prinese nastop na regijski reviji, ki je bila tokrat v Radomljah. V maju Komorni zbor Limbar v neposrednem prenosu na Radiu Ognjišče: sodelovanje pri nedeljski maši.

Na povabilo zbora Mengeški zvon zbor zapoje na prireditvi v Mengšu , na povabilo slovenskih obrtnikov pa na Srečanju slovenskih obrtnikov v Polhovem Gradcu. Poletni meseci minejo ob sodelovanju pri pripravah in številnih izvedbah operete Planinska roža v Poletnem gledališču Studenec pri Domžalah.

V baročni cerkvi Marije Kraljice angelov na Drtiji v bližini Moravč se zgodi Baragov večer Komornega zbora Limbar z eminentnimi glasbenimi gosti: Drago Arko– violina, Vlasta Doležal Rus– špinet in Barbara Tišler – sopran.

V sodelovanju z mešanim zborom Odmev iz Kamnika in Mešanim zborom Svoboda iz Mengša izvede Komorni zbor Limbar v novembru dva celovečerna koncerta.

Veseli december smo pričakali na Maxi-jevi smreki in ga zaključili z jubilejnim koncertom pri sv. Andreju s slavnostnim govornikom g. Andrejem Bajukom .