Adijo, bolečine v hrbtu – predstavitev knjige

Vabimo vas na predstavitev knjige Sonie Valentine Tomazin “Adijo, bolečine v hrbtu”. Predstavitev bo v soboto, 11. 9. ob 17h na župnijskem vrtu v Moravčah.
 
Ob predstavitvi knjige bo tudi praktičen prikaz vaj za hrbtenico
 
Bolečine v hrbtu so najbrž znane marsikomu med nami. Sonia Tomazin nam v knjigi poda več nasvetov, alternativ, vaj in najučinkovitejših orodij za preprečevanje in reševanje bolečin v vratu in hrbtu ter s tem doseganje dobrega počutja.
 
Lepo vabljeni!
 
 
Prosimo, da ob udeležbi na predstavitvi upoštevate splošna priporočila za preprečevanje okužbe z virusom SARS-Cov-2 ter imate s sabo dokazilo o PCT.
 
 
Sonia Valentina Tomazin, avtorica knjige in predavateljica je univerzitetna diplomirana kineziologinja in fiziatrinja, specializirana za celostna zdravljenja hrbtenice in telesne drže.
 
V svoji dolgoletnem prizadevanju za izboljšanje številnih življenj je opravila tudi usposabljanje za tibetansko vertebralno prakso. Skupaj z dr. Rubénom Pistacchiom sta soustanovila Izobraževalni in raziskovalni center za vertebralno prakso (Centro de estudios e Investigación Praxis Vertebral).
 
Sonia je trenutno univerzitetna profesorica na katedri za ergonomijo na Univerzi La Matanza, od leta 1990 do 2012 pa je delala na Oddelku za rehabilitacijo bolnišnice San Juan de Dios v okrožju Ramos Mejía.
 
 

Komentarji niso možni.