1997

Kaj smo počeli v letu 1997
V konkurenci velikega števila zborov, je bil po nastopu na reviji pevskih zborov bivše občine Domžale, debitant Komorni zbor Limbar izbran za sodelovanje na regijski reviji pevskih zborov Gorenjske!

31_srecanje

Prvo sezono zbora smo zaključili s tridnevnim gostovanjem po južni Nemčiji. Nastopi pri rojakih, petje pri mašah in v tem okviru praznovanje dneva slovenske državnosti so bile obveznosti zbora na naši prvi turneji.

stuttgart

Da zbor ne kopiči zgolj repertoar skladb, temveč tudi dobre odnose med pevci, dokazuje poletna zborovska odprava na Triglav preko Plemenic. Seveda na vrhu ni manjkal obvezen krst, da o petju niti ne govorimo.

triglav

V novembru sodeluje zbor pri podelitvi nagrad in priznanj najboljšim slovenskim fotografom na Biotehniški fakulteti v Grobljah. Na prireditvi je bil prisoten tudi predsednikDržavnega zbora Republike Slovenije, minister za kmetijstvo in poslanci državnega zbora.

V tem letu zbor začne sodelovati s slovensko Karitas in ob nedelji Karitas priredi koncert v cerkvi Marije Snežne v Zgornji Velki na Štajerskem.

Tokratni božični koncert v cerkvi sv. Andreja je posnela televizijska hiša TV3 in ga uvrstila v svoj januarski spored.