KID Limbar
  Zgodovina > leto 2000  
 
leto 2000
Kaj smo počeli v letu 2000
 

Sodelovanje na območni reviji pevskih zborov bivše domžalske občine ponovno prinese nastop na regijski reviji, ki je bila tokrat v Radomljah. V maju Komorni zbor Limbar v neposrednem prenosu na Radiu Ognjišče: sodelovanje pri nedeljski maši.

Na povabilo zbora Mengeški zvon zbor zapoje na prireditvi v Mengšu , na povabilo slovenskih obrtnikov pa na Srečanju slovenskih obrtnikov v Polhovem Gradcu. Poletni meseci minejo ob sodelovanju pri pripravah in številnih izvedbah operete Planinska roža v Poletnem gledališču Studenec pri Domžalah.

V baročni cerkvi Marije Kraljice angelov na Drtiji v bližini Moravč se zgodi Baragov večer Komornega zbora Limbar z eminentnimi glasbenimi gosti: Drago Arko - violina, Vlasta Doležal Rus - špinet in Barbara Tišler - sopran.

V sodelovanju z mešanim zborom Odmev iz Kamnika in Mešanim zborom Svoboda iz Mengša izvede Komorni zbor Limbar v novembru dva celovečerna koncerta. 

Veseli december smo pričakali na Maxi-jevi smreki in ga zaključili z jubilejnim koncertom pri sv. Andreju s slavnostnim govornikom g. Andrejem Bajukom .


 
Top! Top!
Število obiskovalcev: 1235 [Danes: 1] nazadnje urejal KID Limbar dne April 5, 2007, 12:36 pm